May 22, 2011

F ♥



Mr Fazz Middleton  
        Okayyy , mcm mana nak mulakan story ni ehh ? Hmmm , okayy He's MINE ♥ Maybee -,- HAHAAA :D 
        21/5 , I and you dah luah kan segala kann ? I dah cakap yang I sayang you , sorry :/ But it's truly . I really love youu . Then , you said , you loves me too ♥  Awww , shoo sweet . Rasa mcm nak nangis time tuu doee (': Sorry dulu I tak terima youu , I tak tahuu knp I bodoh sgt sebab tak terima youu . But now , maybe I was got you Jantung hati (': Awak segalaaa nyaa tahuu ! Start semalam , I mcm orang gilaaa doee . Senyum sorang sorang depan phone . Yelaaahhh , mana tak senyum mcm orang gilaaa . You pandai amik hati I doee ♥ You selalu bagi ayat ayat yg buat I cair . Bahahaahahahahaa :D Nanti kita dating tautauu . Kita jalan sama sama , pegang tangan , borak borak , gelak gelak . Ewaaahhh , berangan lebihh laaa aku nii ;p
         Bieee , you jangan lari dari I okayy . Penat laaaa nak kejar youu . Duduk diam diam dkt sebelah I nii ! Kalau you lari jugak , I jentik telinga ! Dengar takk ?! 

Okayy girls , back OFF ! He's gonna be mine . So , please give me a chance to be with him . I really loves him and I really need him ♥ Sayangg kau , jantung hati (:

Kbaiii (: