May 22, 2011



F ♥



Mr Fazz Middleton  
        Okayyy , mcm mana nak mulakan story ni ehh ? Hmmm , okayy He's MINE ♥ Maybee -,- HAHAAA :D 
        21/5 , I and you dah luah kan segala kann ? I dah cakap yang I sayang you , sorry :/ But it's truly . I really love youu . Then , you said , you loves me too ♥  Awww , shoo sweet . Rasa mcm nak nangis time tuu doee (': Sorry dulu I tak terima youu , I tak tahuu knp I bodoh sgt sebab tak terima youu . But now , maybe I was got you Jantung hati (': Awak segalaaa nyaa tahuu ! Start semalam , I mcm orang gilaaa doee . Senyum sorang sorang depan phone . Yelaaahhh , mana tak senyum mcm orang gilaaa . You pandai amik hati I doee ♥ You selalu bagi ayat ayat yg buat I cair . Bahahaahahahahaa :D Nanti kita dating tautauu . Kita jalan sama sama , pegang tangan , borak borak , gelak gelak . Ewaaahhh , berangan lebihh laaa aku nii ;p
         Bieee , you jangan lari dari I okayy . Penat laaaa nak kejar youu . Duduk diam diam dkt sebelah I nii ! Kalau you lari jugak , I jentik telinga ! Dengar takk ?! 

Okayy girls , back OFF ! He's gonna be mine . So , please give me a chance to be with him . I really loves him and I really need him ♥ Sayangg kau , jantung hati (:

Kbaiii (:

Examination -,-


Okayyyy , four days more to finish the exam (': Nama je exam tapi tak study punn . HAHAAA ;D Haihhh -,- Tinggal lagi paper ekonomi asas , prinsip perakaunan , sejarah paper 1 , sivik and pjk . Alaaaaa , sivik and pjk tuu small matter laaaa :D Bajet sial , sekali paper tuu lahh yg kau failed wani . Bahahaahahaaa ;D Sepanjang minggu exam , aku rasa everyday aku tiru kawan kawan , kawan paling dekat vee daphne . Siapa lagiii kann ;p Tak aku tiru die orang , die orang yg tiru akuu . Perkara biasa laaaaa kann (': Tak sabar nak cuti , weee ~ Boleh tidur sampai lebam . Then , tak payah susah susah nak fikir kerja sekolahhh . Then , I'll go holiday with my family . Hohohoo . About my holiday , time cuti sekolahhh baru I bagi tahuu kau orang semua ke mana destinasi percutian aku dgn family . Ewaahhhhhh , ayat :D Tapi kan kannn , kau orang semua cuti sekolahh dua minggu jee . Tapi I cuti tiga minggu doee . Sbb ayah salah booking date for flight . HAHAAAA ;D Tak sabar gilaaaaa kot . Kbaii :)