Mar 18, 2011

Kau ♥


Naqeb Rolan ♥ Kau , Heyy kauu ! Sayangg kau laaa gilaa ! Sumpahh saayang kau ♥ Sorry sbb jarang text kau . Now aku busy sikit . Heyyy , kau nak tahuu , aku suka bila text dgn kau doee . Kau suka cakap "ILOVEYOUU" kann ? HAHAAA ;D Tapi kau nii suka main-2 , merepek-2 segala laaaa . Bila call kau pulak , lagi laaa merepek-2 . Dgn suare kau yg mcam malas nak bukak mulut tuu . Then , kalau call kau mesti kau cakap kau mengantuk =,=' What The Fish :O Woishhh , kau ingat tak dulu kite pernah couple tapi 3hari je kann . Mcam bangang jee doee . HAHAAA ;D Takape laaa , maybe takade jodohh . Ewahhhh* Tapi kannn , bila text or call kau , happy gilaa kott . IDK Why =,=' Aku harap aku ade untuk kau untuk selamanya and kau pun jugak , InsyaAllah (: Jyeahh , supah cinta kau lagii . Oppsss >.< But , kau tak pernah serious pun pasal nii kann . Mcam budakbudakk ♥ HAHAAA ;D It's okayy laaa dude (: Asal kan ku tak tggl kan aku . Even , we're just BESTFRIEND ♥ Kankann ? HAHAAA ;D Kbaii ♥

*ILOVEYOUU BOO (: