Mar 16, 2011

Ameerah Zrk (:


Ameerah Zrk ♥ Baby , I promise that I never go away from your life . I'll here for you (: Okayy ? Awak pernah kata ramai kawan awak dah tinggal kan awak and awak fikir pun saya akan tinggal kan awak jugak . Hmm , saya tak macam tuu laaa Babyy . Tapi kalau awak wall saya , mesti awak cakap yg saya dah lupakan awak :( Jgn fikir mcam tuu tauu . Im rarely online then bila dah dapat online kena bukak notifications yg merepek-2 ni dulu , update blog , tumblr lagii -__- Then baru ade mase nak wall dgn friends dkt fb . Haaaaa , I want to say Thank You So muchh (: Sbb awak sudi edit picture saya yg agak buruk -__- Btw , ILOVEIT ♥ Awakk nak tahuu , awak tak snobb mcam orangg lain , awak baik sangat (: Comel pulak tuu . Rase mcam nak cubit jee pipi awak yg tembam tuuu . Grrrr HAHAAA ;D Heyy Boo , listen here ! Now you're my pumpkin okayy ? I really love you :* Kbaiii ♥

ILOVEYOUU ♥

Assalammualaikum (: